om oss

Trädgårdsföreningen som är del av Sveriges Trädgård

Sölvesborgs Trädgårdförening bildades redan 1909 då några damer och herrar samlades i folkskolan i Sölvesborg får att bilda en fruktodlareförening. Den första tiden var allt arbete inriktat på fruktodling men efter hand kom det att omfatta trädgårdsskötsel i allmänhet och namnet ändrades till Sölvesborgsortens Trädgårdsodlareförening. Sedan 1970 har föreningen namnet Sölvesborgs Trädgårdsförening.

Föreningen har idag ca 300 medlemshushåll. Vi erbjuder ett omfattande program med trädgårdsbesök, inköpsresor, föredrag och praktiska aktiviteter. Vi vill inspirera och ge kunskap både till den erfarna trädgårdsodlaren och till dig som är nybliven villaägare eller bara odlar på din balkong.

Du hittar hela programmet i vårt kalendarium och som medlem får du möjlighet att träffa andra trädgårdsintresserade.

Sölvesborgs Trädgårdsförening finns på Facebook, följ oss gärna

LEDAMÖTER I STYRELSEN
Kontakt medlemsansvarig

Annette Mathiasson 0706-050357.

Kontaktlista till våra ledamöter i styrelsen.
Öppnas i ett pdf-dokument och då behövs Acrobat Reader.

Utställare vid Trädgårdsdagen
Kontakta Eivor Hermansson